SİZİ, İNGİLİZCE ÖĞRENMEYİ ANLAMLI, KEYİFLİ VE PRATİK KILAN BU YOLCULUĞA DAVET EDİYORUM.


Her birimizin, bu dünyanın ihtiyacı olan bir mesajı ve özel becerileri olduğuna inanıyorum. Potansiyelinizi hayata geçirirken dünyanın gelişip rekabetin artması, önünüze engeller çıkarıp motivasyonunuzu bir süreliğine kırmış olabilir. İngilizce o engellerden biri olmayacak.


"İngilizceyle Dünyaya Açılın" online kursu, benim bildiklerimi ve etkili İngilizce öğrenme sistemimi tecrübelerim vasıtasıyla sizlere aktarma şeklim. Dünyada bir değişim yaratmayı, kendi işinizi başlatmayı, işyerinizde terfi almayı, yabancı kaynaklara ulaşmayı, yurt dışında okumayı ya da bambaşka bir ülkede yeni baştan başlamayı istiyorsunuz ama hiç İngilizce bilmiyorsanız, unuttuysanız ya da aksanınızı düzeltmek istiyorsanız, bu kurs sizin için.


İngilizce konuşmak, çok iyi konuşmak dünyanızı büyütecek; sadece sınav geçmek, terfi almak için de değil, sizi değişen dünya standartlarında yukarıya taşıyıp dilediğinizde ve hazır olduğunuzda size yeni bir dünyanın kapısını aralayacak. O yeni dünyada artan olanakların, fırsatların olduğu, farklı kültürleri tanıştığınız insanlar vasıtasıyla öğrendiğiniz, bakış açınızın değiştiği ve sıkışıp kaldığınız değil, gelişmenin teşvik edildiği bir hayat olacak. Bu kursa kaydolarak daha parlak bir geleceğe ilk adımınızı atmış olacaksınız.

BU ONLİNE KURSUN YAPISI

Zamanınızın değerini bilip yatırımınızın karşılığını alacağınız bu kurs, etkili bir şekilde en baştan, en temelden (A1 seviyesinde) İngilizce öğreterek güncel döküman, kaynak, video, canlı bağlantı pratiklerin (kaydolduğunuz pakete göre) desteğiyle akıcı ve sürdürülebilir bir öğrenme tecrübesi sunuyor. İngilizceyle Dünyaya Açılın İlk Adım online kursuna kayıt olduğunuzda kursa istediğiniz zaman ve yerde başlayabilirsiniz.

İngilizceyle Dünyaya Açılın İlk Adım online kursu dikkatlice tasarlanıp, etkili ve sadeleştirilmiş içeriğiyle seyahat konsepti üzerinden ilerleyip etkili İngilizce öğrenme stratejilerimle harmanlanarak kurs sonunda sizi A2 seviyesine başlamaya hazır hale getiriyoruz.


  • KURS SEVİYESİ: Bu kurs en baştan başlar ve A1 seviyesi tamamlanır.


  • KURS SÜRESİ: Her hafta 5 yeni video aktif hale gelerek kurs kitabında işlenen toplamda 50 konuyu ara sınav ve final sınav haftası ile birlikte 12 haftalık bir zaman diliminde sindirerek tamamlayacaksınız. Kursa kaydolduğunuz anda kursa istediğiniz zaman ve yerde başlayabilirsiniz.

  • DERSLER: Online kursun doğası gereği konular, kayıtlı video dersler vasıtasıyla bu platformda yayınlanır. Kayıtlı video dersleri her ülkeden, istediğiniz yer ve saatte izleyebilirsiniz. Bu kurs vasıtasıyla 100'ün üzerinde kayıtlı videoya ulaşacaksınız.

  • KURS KİTABI: Seyahatlerim ve yurtdışında tanıştığım gerçek kişiler ve tecrübeler ışığında yazdığım sadeleştirilmiş aktarımıyla sizi konuşmaya cesaretlendiren 50 konuyu kapsayan yazılı bir hazine.

  • CANLI PRATİKLER: Canlı grup pratikleri sadece YOĞUNLAŞTIRILMIŞ PROGRAMLA ÖĞRENİYORUM ve BİREBİR PROGRAM'da bulunmaktadır. Canlı bağlantıları kaçıranlar için de yayınlar video olarak kursa yüklenmektedir.

  • ARA DÖNEM VE FİNAL SINAVLARI: Kursun 5. haftası tamamlanınca Ara-dönem sınavı ve 10.haftası tamamlanınca final sınavlarıyla İngilizce becerilerinizi ölçebileceksiniz.

  • OKUMA KAYNAKLARI: Kurs bitiminde 10 tane İngilizce okuma kitabı İngilizce gelişiminiz için size sunulmaktadır.

  • KURS SERTİFİKASI: Kurs videolarını %100 tamamlayıp ara dönem ve final sınavından en az %70 not alan öğrencilerimiz kursu başarıyla geçip kurs tamamlama sertifikasına hak kazanırlar.




KURSU HER CİHAZDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

İngilizceyle Dünyaya Açılın online kursuna kayıt olduktan sonra kursu masaüstü bilgisayarınızdan seyredebileceğiniz gibi dizüstü bilgisayarınız, akıllı telefonunuz ve tabletinizden de seyredebilirsiniz. Telefonunuz ve tabletinizden seyredecekseniz Teachable'ın ücretsiz aplikasyonunu indirmeniz daha etkili olabilir ama zorunlu değildir. Kullandığınız cihazın internet tarayıcısından da kurs hesabınıza giriş yapıp izleyebilirsiniz.



TEK ÖDEME İLE KAYDOL

Aşağıdaki programların detayını görmek için ''More'' tuşuna basabilirsiniz. Bu programlardan size uygun olanını seçip ''Şimdi Kaydol'' butonuna tıklayarak kaydınızı tamamlayınız.

BU ONLİNE KURS KİMİN İÇİN?


İngilizceyle Dünyaya Açılın online kursu sıfırdan(A1) başlayarak

  • her meslek grubuna,
  • hiç İngilizce bilmeyene,
  • İngilizce'yi öğrenmiş olup unutana,
  • aksanını düzeltmek isteyenlere,
  • yetişkinlere ve 6 yaşından itibaren genç arkadaşlarımıza yöneliktir.

Kursumuz A1'den başlamasına rağmen pek çok orta ve ileri düzey öğrenciler kaydolup telaffuzları üzerinde çalışmaktadırlar. İngilizce sadece dilbilgisi ve kelimeden ibaret değildir, doğru telaffuz dil öğrenmenin en önemli bölümüdür.

ÖĞRENCİLERİMİZ DERS ÇALIŞIRKEN


TEK ÖDEMEYLE KAYDOL

Aşağıdaki programların detayını görmek için ''More'' tuşuna basabilirsiniz. Bu programlardan size uygun olanını seçip ''Şimdi Kaydol'' butonuna tıklayarak kaydınızı tamamlayınız.

BU KURSTA NELER ÖĞRENECEKSİNİZ?


İngilizceyle Dünyaya Açılın Online kursunda seyahat konseptini baz alarak İngilizceye sıfırdan başlıyoruz(A1).

  • Kursu tamamladığınızda yabancılarla rahatlıkla günlük temel konularda İngilizce konuşabilecek ve anlayabilecek düzeye geleceksiniz.

  • İngilizce kelime bilginizi artırıp akıcı İngilizce konuşmanın stratejilerini keşfedeceksiniz.

  • Bu kursun yapısı sayesinde öğrendiklerinizi sürekli test edebileceksiniz.

  • Konuşma, Dinleme, Okuma ve Anlama yeteneklerinizi geliştireceksiniz.

  • Etkili İngilizce öğrenme ve konuşma teknikleri sayesinde aksanınız daha doğal ve ve telaffuzunuzun ve vurgulamanızın tam ve doğru olması sağlanacaktır.

  • Video derslerin yanı sıra canlı pratikler ve İngilizce köşesi vasıtası ile sınıftaymış gibi müfredat detaylıca işlenip sorularınız cevaplanıp, farklı aksan ve ülkelerden insanlarla tanışacaksınız.

  • IELTS, TOEFL, YDS, YÖKDİL gibi sınavlar da başarılı olmak için sağlam bir alt yapı oluşturacaksınız.

Müfredat detaylarını hafta ve konu bazında aşağıda görebilirsiniz.

The Curriculum - Müfredat

Ön izlemeli (yanlarında PREVIEW yazan) videolara tıklamayı unutmayın.

  Welcome - Hoşgeldiniz
Available in days
days after you enroll
  1st Week - 1.Hafta
Available in days
days after you enroll
  2nd Week - 2. Hafta
Available in days
days after you enroll
  3rd Week - 3.Hafta
Available in days
days after you enroll
  4th Week - 4.Hafta
Available in days
days after you enroll
  5th Week - 5.Hafta
Available in days
days after you enroll
  Mid-Term Exam - Ara Sınav
Available in days
days after you enroll
  6th Week - 6.Hafta
Available in days
days after you enroll
  7th Week - 7.Hafta
Available in days
days after you enroll
  8th Week-8.Hafta
Available in days
days after you enroll
  9th Week - 9.Hafta
Available in days
days after you enroll
  10th Week- 10.Hafta
Available in days
days after you enroll
  Test Your Knowledge Lesson 1 to 50 - Bilginizi test edin Ders 1'den 50'ye kadar
Available in days
days after you enroll
  Wrap up - Kursu Tamamlarken
Available in days
days after you enroll
  Refer a friend - Bu kursu bir arkadaşınıza önerin ve ikiniz de kazanın!
Available in days
days after you enroll
  Reading Resources - Okuma Kaynakları
Available in days
days after you enroll

İNGİLİZCE CANLI PRATİK


Yoğunlaştırılmış Paketle Öğreniyorum paketine kaydolanlarla canlı pratiklerimiz Zoom üzerinden yapılmaktadır. Bu görüşmeler kaydedilerek kurs platformuna yüklenmektedir. Öğrencilerimizle yaptığımız canlı bağlantılardan bazı kareleri aşağıda görebilirsiniz.

SOHBET KÖŞESİ HOCALARIMIZ


Canlı pratiklerin olduğu pakete kaydolanlarla canlı pratiklerimiz Zoom üzerinden yapılmaktadır. Yabancı hocalarla ve dünya vatandaşlarıyla sohbet köşeleri dördüncü haftadan sonra sadece ilgili paketlerde mevcuttur.


YELENA

Yelena Ukraynalı ve Amerikan aksanıyla akıcı İngilizce konuşuyor. 7 senedir İngilizce öğretmenliği yapan Yelena aynı zamanda Harvard Üniversite'sinden öğretmenlik derecesini alıyor.

EILISH

Avustralyalı Eilish, uzun süre Asya'da hem okullarda hem de yetimhanelerde İngilizce öğretmenliği yaparak Asya ülkelerinin eğitim sistemlerine hakim.

LAURA

Avusturyalı Laura akıcı Amerikan aksanıyla pek çok ülkede projeler gerçekleştirmiş bir dünya vatandaşıdır.

Sohbet köşesinde aramıza katılacak hocalarımızı ve dünya vatandaşlarını duyurmaya devam edeceğiz.

KURS MEZUNİYET SERTİFİKASI


10 haftalık İngilizceyle Dünyaya Açılın programını başarıyla tamamlayanlara kurs mezuniyet sertifikası verilmektedir. Bu sertifikayı özgeçmişinizde ve linkedin profilinizde kullanabilirsiniz.

EĞİTMENİNİZ EVRİM KANBUR

Evrim Kanbur, Cambridge Üniversitesi'nden 501/1891/2 akreditasyon seri numarasıyla CELTA sertifikasına sahip İngilizce Öğretmeni olmakla birlikte Şanghay'da uluslararası bir okulun işletme bölüm başkanlığını yürütürken, Skema İşletme Okulu ve Shanghai Jiatong Üniversitesi'nde İşletme, Ekonomi, Stratejik Karar Verme Mekanizması, Marka Yaratma ve Yönetimi, Çin'de Dijital Pazarlama, Finansal Analiz ve Raporlama derslerini İngilizce olarak vermektedir. Linkedin profilime bakabilirsiniz.

Sekiz yıldır her yaş grubundan öğrencisi bulunan Evrim Kanbur, yurtdışında saygın üniversitelere 200'ün üstünde öğrenci gönderdiği gibi ilgili okullarda anadili İngilizce olmayan ve İngilizce dahil üniversite derslerine destek olduğu pek çok öğrencisi bulunmaktadır. TEDx Çin'de de İngilizce-Çince konuşma (aşağıdaki resmin üstüne tıklayıp izleyebilirsiniz) gerçekleştiren Evrim Kanbur, İngilizceyle Dünyaya Açılın online kursu ile Türkiye'de ve dünyada daha çok Türkün İngilizce konuşmasını hedeflemektedir.

"Seyahat temalı bu ilk İngilizce kursu ile İngilizceyi keyifle öğrenip bir çok ülkeden arkadaşlar ve tecrübeler kazanırken hayata daha renkli ve büyük bir pencereden bakacaksınız."

-Evrim



TEK ÖDEMEYLE KAYDOL

Aşağıdaki programların detayını görmek için ''More'' tuşuna basabilirsiniz. Bu programlardan size uygun olanını seçip ''Şimdi Kaydol'' butonuna tıklayarak kaydınızı tamamlayınız.

MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİMİN YORUMLARI

Öğrencilerimizden doktor Tuğce hanımın kurs sürecindeki tecrübeleri ve kursla ilgili düşünceleri

Öğrencilerimizden Hüsna Akçakaya ve Aysel Tansel'in kurs sürecindeki tecrübeleri ve kursla ilgili düşünceleri

Öğrencilerimizden Burçin Erdoğan'ın kurs sürecindeki tecrübeleri ve kursla ilgili düşünceleri

Öğrencilerimizden Ayşen Sema Tekin'in kurs sürecindeki tecrübeleri ve kursla ilgili düşünceleri

Öğrencilerimizden Esra Yücel'in kurs sürecindeki tecrübeleri ve kursla ilgili düşünceleri

Öğrencilerimizden Kemal Ocak'ın kurs sürecindeki tecrübeleri ve kursla ilgili düşünceleri

Öğrencilerimizden Gülizar Akkuş'un kurs sürecindeki tecrübeleri ve kursla ilgili düşünceleri

Öğrencilerimizden Aygül hanımın kurs sürecindeki tecrübeleri ve kursla ilgili düşünceleri

Öğrencilerimizden Emine Duran Çelik'in kurs sürecindeki tecrübeleri ve kursla ilgili düşünceleri

Öğrencilerimizden Jale Taşcıoğlu'nun kurs sürecindeki tecrübeleri ve kursla ilgili düşünceleri

Öğrencilerimizden Gülden hanımın kurs sürecindeki tecrübeleri ve kursla ilgili düşünceleri

Öğrencilerimizden Zeynep Sude'nin kurs sürecindeki tecrübeleri ve kursla ilgili düşünceleri

Öğrencilerimizden Semra hanımın kurs sürecindeki tecrübeleri ve kursla ilgili düşünceleri

Öğrencilerimizden Deniz hanımın kurs sürecindeki tecrübeleri ve kursla ilgili düşünceleri

Öğrencilerimizden Berna hanımın kurs sürecindeki tecrübeleri ve kursla ilgili düşünceleri

SIKÇA SORULAN SORULAR


1) BU KURS KİMLER İÇİN?

Bu kursa İngilizce'yi hiç bilmeyenler, öğrenip unutmuş olanlar ve aksanını en baştan geliştirmek isteyenlere uygundur.


2) BU KURS HANGİ SEVİYEDEN BAŞLAYACAK?

Bu kursla birlikte sıfırdan (A1) başlayacağız ve 10 haftanın sonunda A1 seviyesini tamamlayıp basit cümleleri kurabiliyor olup A2 seviyesine başlamaya hazır hale geleceksiniz.


3) HİÇ BİLMEYENLERE UYGUN BİR KURS OLACAK MI?

Evet, kesinlikle. Bu kurs içeriği, İngilizce'yi hiç bilmeyenleri kapsıyor.


4) ORTA VE İLERİ SEVİYE DE BU KURSA KATILABİLİR Mİ?

Eğer temel İngilizce bilginiz kuvvetliyse ve İngilizce aksanınızda sorun yoksa bu kurs size göre olmayabilir ama aksanınızla ilgili ve akıcı konuşmakta sıkıntı yaşıyorsanız katılmanız son derece faydalı olacaktır.


5) MASTER İÇİN DİLİMİ GELİŞTİRMEK İSTİYORUM, EĞİTİMİNİZE KATILABİLİR MİYİM?

İngilizce altyapınıza bağlı olarak evet ve hayır. Orta ve ileri seviyede İngilizce konuşuyorsanız bu kurs size uygun olmayabilir ama yukarıda da bahsettiğim gibi aksanınız ya da akıcı konuşmakta sorun yaşıyorsanız, bu kursla bu sorunu kökten çözersiniz.


6) BU KURS KAÇ AY SÜRECEK?

Bu kurs 10 haftalık bir süreci kapsar. 2,5 ay sürer.


7) DERSLER NASIL İŞLENECEK?

Bir haftada 5 konu işlenecektir. Bunlar video formatındadır. Kaydolduğunuz pakete göre ya sadece video derslere erişiminiz olacak ya da video dersler ve berlirlenen zamanlardaki canlı pratikler de olacak. Bu canlı bağlantılar da video olarak kursa yüklenecektir. Her hafta bir bölüm, 5 konu aktive edilecek ve beraberinde gerekli kaynaklar da paylaşılacaktır.


8) DİĞER KATILIMCILARLA BİRBİRİMİZİ GÖREBİLECEK MİYİZ?

Canlı bağlantı pratikleri Zoom üzerinden yapılacak ve dolayısıyla Yoğunlaştırılmış Paketle Öğreniyorum paketiyle kaydolan öğrencilerim canlı pratiklerde birbirinizi görüp sohbet edebileceksiniz.


9) CANLI BAĞLANTI PRATİKLERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Canlı bağlantı pratikleri haftada üç defa önceden belirlenen saatlerde yapılacaktır. Bu canlı pratiklere sadece Yoğunlaştırılmış Paketle Öğreniyorum paketi ile kaydolan öğrenciler katılabilecektir. Bu pratiklerin kayıtlı videolarına kursa kaydolan bütün öğrencilerimiz ulaşabilecektir.


10) CANLI BAĞLANTIYA YETİŞEMEZSEK NE OLUCAK?

Merak etmeyin, canlı bağlantılar, video olarak kursa yüklenecektir.


11) VİDEO DERSLERİ İSTEDİĞİMİZ ZAMAN DİNLEYEBİLİR MİYİZ?

Her hafta yeni bir bölüm(5 video) yayınlandığı için yayınlanan bölümleri istediğiniz zaman ve yerde izleyebilirsiniz.


12) ONLİNE VE PANDEMİDE PRATİK YAPMA İMKANININ AZ OLMASI ÖĞRENMEYİ NASIL ETKİLER?

Eğitimler hızlı bir şekilde online ortama taşınıyor, dolayısıyla online eğitim yadsınamaz bir öneme sahip. Yaş grubuna ve eğitimi almaktaki nedeninizin gücüne göre bu sorunun cevabı değişir. 9 aydır üniversitede ve uluslararası okulda bütün dersler İngilizce ve 3 yıldır da online kurs üreten biri olarak diyebilirim ki disiplin ve takip edebileceğiniz bir çalışma planıyla öğrenme süreciniz pozitif yönde ilerler.


13) KURS NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İngilizceyle Dünyaya Açılın A1 Seviye online kursuna Kendi Hızımda İlerliyorum Paketi ile kayıt olduğunuzda kursa istediğiniz zaman ve yerde başlayabilirsiniz. Yoğunlaştırılmış Paketle Öğreniyorum paketini ise belirli tarihlerde açıyoruz ve açılış tarihlerini önceden sosyal medya hesaplarımdan ve email listemize kayıtlı olan öğrencilerimize email ile duyuruyoruz.

14) PEKİ 60 YAŞA UYGUN MU?BİRAZ DAHA GEÇ ANLADIĞIM DOĞRUDUR, ÜSTÜNDEN GEÇMEM GEREKİYOR EMEKLİ OLDUKTAN SONRA.

Yetişkinler ve 6 yaşından itibaren çocuklara göre uygundur. Yaş 60, 70, 80 hiç farketmez. Arkadaşımın 80 yaşındaki dedesi programa katılıyor. Dolayısıyla öğrenmenin yaşı yok, temponuz yavaş olabilir ama hiç sorun değil. Gerekli tekrar ve çaba ile yapamayacağınız hiçbir şey yok.


15) VİDEO DERSLERİ İNSTAGRAM ÜZERİNDEN Mİ YAPACAKSINIZ? KURS NEREDE OLACAK?

Video dersler bu bulunduğunuz platformda yayınlanacak:

https://englishwithevrim.teachable.com

Kayıt olduktan sonra bu sayfanın sağ üst köşesindeki 'log in' butonundan giriş yaparak videolara ulaşabilirsiniz. Canlı bağlantılarımız ise Zoom üzerinden yapılmaktadır. Zoom aplikasyonu için hiçbir ücret ödemenize gerek yok sadece Zoom'u indirip ücretsiz hesap açmanız yeterlidir.


16) KIZIMIN DERSLERİNE YARDIMCI OLMAK İÇİN ALACAĞIM, BENİ KABUL EDER MİSİNİZ?

Tabi ki, kursa kaydolmak için ne kadar güzel bir neden. İngilizce öğrenirken annem yardımcı olmuştu o yüzden hem sizin hem de kızınız için çok faydalı olacak.


17) BİTİMİNDE KONUŞUYOR OLUR MUYUZ?

Bunu üç ayaklı bir masa gibi düşünün. Kurs, Disiplin ve Sürdürülebilir bir Çalışma Sistemi. Kursla birlikte takip edeceğiniz bir çalışma ve tekrar sistemi oturttuğunuzda tabi ki konuşuyor olacaksınız. Şimdiye kadar benim derslerimde İngilizce konuşmayı öğrenmeyen hiçkimse olmamıştır. Ancak sadece dizi izler gibi videoları izleyip egzersizleri, testleri yapmazsanız, pratikleri yapmayıp stratejileri uygulamazsanız hiçbir kurs size yardımcı olamaz.


18) KURS ÜCRETİ NEDİR?

Kurs ücretini bu sayfanın en altındaki ödeme paketlerinde görebilir ve içeriklerine ulaşabilirsiniz.


19) BİLGİSAYARIM YOK, KURSU AKILLI TELEFONUMDAN İZLEYEBİLİR MİYİM?

Tabi ki, kursumuzu akıllı telefonunuzdan izleyebilirsiniz. Dilerseniz Teachable ücretsiz mobil aplikasyonunu indirip kurs hesabınıza giriş yaparak ya da telefonunuzun internet tarayıcısından izleyebilirsiniz.


20) KURSA NASIL KAYIT OLABİLİRİZ?

Kursa aşağıdaki paketlerden biriyle hemen kaydolabilirsiniz.


TEK ÖDEMEYLE KAYDOL

Aşağıdaki programların detayını görmek için ''More'' tuşuna basabilirsiniz. Bu programlardan size uygun olanını seçip ''Şimdi Kaydol'' butonuna tıklayarak kaydınızı tamamlayınız.